søndag den 12. februar 2012

ps

.. undskyld at jeg er lidt bagud - det er svaert baade at vaere vittig og informativ ( og teknisk) haaber I faar det hele med ;)

3 kommentarer:

  1. Kære Julie.
    Jeg synes du er virkelig god til både at være vittig og informativ. Jeg har fortalt alle mine venner at du skal bo i et tempel, hvor man hverken må tale eller skrive. Men sidenhen er jeg blevet i tvivl om jeg blander virkeligheden sammen med noget jeg har læst eller hvad der lige sker. Det lyder i hvert fald som en ret vild ting at gøre - især for dig som både taler og skriver ret meget. Hvis det nu virkelig er noget jeg selv har digtet videre på, så vil jeg da anbefale dig at gøre det. :)
    Nå! Herhjemme er hvid sne blevet til lidt sort/brunlig sne og sjap. Men indimellem skinner solen, så man nærmest får forår i maven.

    Der er sket lidt. Min plade er godkendt -hurra! Og kommer ud i april, hvis alt går efter den nuværende plan. Planer bliver ofte ændret. Har fået en del koncerter i hus og raketfart fuld frem går det. Jeg prøver at finde plads til at nyde den sidste tid på Fridhem også. (ahh! Vil gå her for evigt) Hvornår er det du er tilbage sådan nærmere betegnet end forår?

    Jeg er også faldet på en trappe og har slået min ryg ret så forfærdeligt. Det er lidt over tre uger siden nu og plager stadig. Men skal man falde over sine egne ben, må man hellere rive mindst 4 billeder ned af væggen på vejen og slå sig så slemt at man skal på en hollandsk skadestue og ellers gå som en 80-årig mindst en uge, nå ja og have ondt en måned!
    Tænkte et øbro bad ville gøre godt. Men jeg tør ikke uden dig. Jeg kan aldrig finde ud af hvor man er nøgen, og hvor man ikke er.

    På torsdag kommer Jakob hjem og jeg skal ikke give slip på ham i en hel uge. Ih! Hvor jeg glæder mig.

    Vi skrives ved.
    Kram og kærlighed

    Ps. I øvrigt mega sej artikel du var interviewet til. :)

    SvarSlet
  2. Ih, søde Julie - Kom med flere blogindlæg! :)

    Det er koldt og gråt på denne februar-fredag i Kbh. Og jeg ville gerne, at du kom forbi, så vi kunne ta på Sushirestaurant og i wellnes, præcis som da vi var der sidst :)

    Kys :)

    SvarSlet
  3. Vi mangler spændende historier :-)

    Nils

    SvarSlet